Kita selalu terkejar-kejar untuk urusan kerja, selalu sangat stress demi menyara keluarga tercinta, namun adakah kita lupa bahawa dengan amalan infaq, pasti Allah akan permudahkan setiap urusan harian kita.

WAKTU TERBAIK BERINFAQ IALAH DI WAKTU PAGI

“Tidak ada satu subuh pun yang dialami hamba-hamba Allah kecuali turun kepada dua malaikat. Salah satu diaantara keduanya berdoa, "Ya Allah, berilah ganti bagi orang yang berinfaq"  sedangkan yang satunya lagi berdoa "Ya Allah, berilah kerosakan bagi orang yang menahan hartanya."- HR. Bukhari & Muslim .

Marilah berkongsi rezeki dan semaikan sikap prihatin kita terhadap nasib para pelajar disini sambil meraih ganjaran akhirat yang berpanjangan walaupun telah tiada di dunia ini nanti.

Semoga asbab kita menolong tanpa rasa berkira-kira ini, malaikat akan mengangkat doa buat kita di pagi ini

Semoga asbab kita menolong tanpa rasa berkira-kira ini, Malaikat akan mengangkat doa buat kita di pagi ini. Malaikat akan mengangkat doa buat kita di pagi ini. Niatkanlah apa sahaja yang diimpikan. Sesungguhnya doa para Malaikat itu amat mustajab disisi Allah SWT.

Amalan kita mungkin tidak banyak, tapi kita berpeluang menumpang pahala yang mereka perolehi melalui infaq kita kepada mereka.

Terima Kasih Untuk Semua Para Dermawan. Saya Doakan Semoga Para Dermawan Dibalas Dengan Rezeki Yang Melimpah Ruah Asbab Membantu Menaiktaraf Masjid Al-Ehsan Ini.

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

PILIHAN SUMBANGAN

Pilihan Kuantiti Nilai (RM)
Sumbangan Infaq Masjid Al-Ehsan
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PENYUMBANG

BUTIRAN SUMBANGAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

• Anda mesti memasukkan emel masjidalehsan.hq1@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaTETUAN JAWATANKUASA MASJID MUKIM KAMPUNG BELANGA
No. Akaun03072010141333